Спільний рейс волонтерів Західної України та Польщі

Вантажівка, яка сьогодні відправилась в зону АТО, об’єднала не тільки буковинських волонтерів, а й доброчинців із сусідніх областей та Польщі. «Буковинська громада», «Волонтерський рух Буковини», Координаційний штаб «Буковина – українському війську» та ВГО «Ніхто крім нас» спільними зусиллями з підприємцями міста частково завантажили фуру, яка відправилася в Львівську область, де її чекають волонтери з Польщі для передачі своєї допомоги військовим. Звідти вантажівка відправиться у Волинську область, а далі в зону АТО.

Одяг для військових, продукти харчування – це лише частина всього, що зібрали волонтери для бійців. ТОВ «Рома» передало на фронт 4,5 т води. Для того, щоб волонтери дістались в зону АТО, пан Андрій передав 100 л дизпалива, додаткових 100 л були надані волонтерам авансом.

Очевидно, що лише спільними зусиллями у найскладніші часи можна досягти поставленої мети: волонтери допомагають нашим військовим, а вони мужньо захищають нашу землю та дарують нам мирне небо, а всі ми разом захищаємо цілісність України.