Буковинці допомогають військовополоненим

Про останні події розповіли волонтери на черговому засіданні прес-центру.
Під час проведення регіонального рейтингу «Сумлінний платник податків 2014» було зібрано 4190 грн.
На з’їзді деревообробників України, крім наболілих питань галузі, було зібрано 9134 грн, з яких 5000 грн, за рішенням учасників з’їзду, було передано для військовополонених.
Також для наших хлопців, які опинилися у полоні, ТОВ «Чернівціжитлобуд» передало 2000 грн.
Завдяки старанням буковинських волонтерів та небайдужих громадян, на минулому тижні вдалося зібрати 12 тис. грн, які було передано Василю Будику для військових, які у полоні.
Після спілкування з паном Василем Будиком, волонтери зробили висновок у необхідності придбання машини для перевезення визволених з полону військових. Тому волонтери звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти.
У реабілітаційний центр для військових, які повернулися з АТО, деревообробники передали 4134 грн, а Львівська асоціація деревообробників передала 2 телевізори.
Під час святкування Дня вишиванки волонтери провели благодійну акцію за підсумком якої та завдяки небайдужим чернівчанам було зібрано 1063 грн, на які було придбано необхідну амуніцію.
Одним із важливих завдань на сьогодні є лінія по розливу води для військових. Завод «МініМаш» полагодив лінії для розливу води, яку надав виробник мінеральної води «Чернівецька».
Найближчим часом волонтер Володимир вирушить у чергову поїздку, тому якщо комусь необхідно передати посилку у Широкіно, можуть звертатися до волонтерів.
Леся Хомко, розповіла, що зараз є велика потреба у лікарських засобах. На минулому тижні, волонтери гуртом виконали замовлення спецбатальйону. В. Захаров передав 4 ящики медпрепаратів.
7200 грн було зібрано зі скриньок у мережі магазинів «Еврошоп», 440 грн – від відвідувачів мережі «Чіабата».