Волонтери запрошують дітей учасників Євромайдану та АТО для відпочинку в Польщі

На черговій прес-конференції Координаційного центру з надання матеріально-технічної допомоги військовим, які беруть участь в АТО, волонтери прозвітували про роботу за минулий тиждень.
Поінформовано, що завдяки зібраним коштам під час проведення аматорського турніру в більярдному клубі «Вірус», волонтерам вдалося придбати для військових 128-ї бригади бінокль на суму 1161 грн.
Волонтери подякували учням та колективу Чернівецької загальноосвітньої школи №24. Маленькі благодійники передали для військових продукти харчування та теплі речі. Допомога від навчального закладу уже передана на Схід.
Щодо акцій, проведених під час свят, то 8 березня відбулася презентація фотовиставки «Жінка та війна» — волонтерського проекту, який об’єднав історії сильних жінок – волонтерок, дружин військових, представників родин загиблих Героїв.
Крім того, поінформовано про акцію, проведену ГО «Волонтерський рух Буковини»: «У неділю на Соборній площі відбулося свято зустрічі весни. ГО «Буковинська громада» долучилася до проведення дійства. Дякуємо підприємцеві Володимиру Терешкіну та Берегометському лісгоспу за надану допомогу», — зазначив волонтер Володимир Дорош.
Також волонтери подякували всім присутнім на сесії Чернівецької обласної ради, під час проведення якої було зібрано 3975 грн.
Представник «Медичного координаційного центру» Леся Хомко розповіла про формування списків дітей віком від 10 до 14 років зі складу родин учасників Євромайдану та антитерористичної операції для відправлення дітей на відпочинок у Польщу. Дітям необхідно мати проїзні документи. Всі бажаючі можуть звертатися до волонтерів ГО «Медичний координаційний центр», ГО «ARMSOS. Волонтерський рух Буковини» та ГО «Буковинська громада».
«Завдяки допомозі від відвідувачів магазинів одягу «Гардероб» і «Єврошоп», а також супермаркету «Колос», що на Театральній площі, 6 відправлено ліки для 28-ї, 56-ї, 128-ї бригад, зазначила волонтер Леся Хомко.