Під час свята останнього дзвоника відбудеться акція «Випускник – учаснику АТО»

24 травня відбулась прес-конференція представників Координаційного центру з надання матеріально-технічного забезпечення військових, які беруть участь в антитерористичній операції.
Традиційно волонтери подякували відвідувачам «ТОВ ГРУ», мережі супермаркетів «Вопак» та «Пакко Холдінг» за продукти харчування для військових. Також цього тижня від СКТ «Маннол» надійшли тормозні колодки, які замовляли військовослужбовці, відрізи тканини для плетення маскувальних сіток, які передано у ДВНЗ «Чернівецький політехнічний коледж», ліки від української громади в Італії, рушники та кришечки від учнівського колективу школи №1.
Разом з тим, було анонсовано декілька нових акцій, зокрема під час свята «Останній дзвоник» волонтери спільно з управлінням освіти Чернівецької міської ради ініціювали збір коштів «Випускник – учаснику АТО», метою якої є придбання приладів нічного бачення для військових, які перебувають у зоні проведення АТО.
Волонтер Володимир Дорош поінформував, що зараз тривають пошуки машини для Центру звільнення полонених. Нагадаємо, що до придбання автівки долучилися навчальні заклади міста, зібравши кошти на Великодньому ярмарку, а також клініка «Ваш зір». Після того, як волонтери знайдуть відповідний транспортний засіб, автомобіль представлять громадськості та передадуть на Схід.
Крім того, 04 червня в ФОК «Олімпія» відбудеться Всеукраїнський турнір з армспорту серед юнаків та юніорів, під час якого відбудеться збір коштів для потреб військових, які беруть участь в антитерористичній операції. Також 05 червня в с. Стрілецький Кут Кіцманського району відбудеться свято «Коні мої, коні». Ініціатором є приватний підприємець Сергій Тащук, який давно займається кінною справою, партнерами виступають громадська організація «Буковинська громада», Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства та буковинські ґазди. Окрім змагань між власниками коней, і дорослі, і діти знайдуть собі розваги до смаку. Під час проведення дійства волонтери збиратимуть кошти для військових, які перебувають на Сході.