Для буковинських медиків, які вирушають на Схід, волонтери придбали чотири медичні рюкзаки

20 вересня, відбулась прес-конференція представників Координаційного центру з надання матеріально-технічної допомоги військовим, які беруть участь в АТО .

За словами голови громадської організації «Буковинська громада» Володимира Дороша, на минулому тижні колективу МіськШЕП, які зголосилися ремонтувати автомобіль «Нива» для військових, передали від магазину «Драйв» передати засоби для ремонту на суму 800 грн. Також від агенції святкових церемоній «Шик» передано 100$ та 600 грн. для ремонту машини волонтера Василя Назарка, якою неодноразово відвозилась допомога військовим на Схід.

«Дякуємо відвідувачам ТРЦ «Depot», ТОВ «Ліга-прім» №2 та №6, мережі магазинів «Пивоман» та  ТОВ «Пакко Холдинг» за 1693.45 грн, продукти харчування, шарфи, жилет для військових, — зазначив Володимир Дорош. – За два роки співпраці з підприємцями міста, волонтерам вдалося зібрати зі скриньок десятки тисяч гривень для того, щоб  задовольнити потреби бійців АТО. У деяких торгових центрах та магазинах цей проект закривається. Ми дякуємо всім підприємцям за співпрацю, направлену на допомогу військовим, які захищають мир у країні».

На прес-конференцію завітали представники Чернівецької гімназії №2 – вчитель української мови Наталія Данилюк та учні 7-го та 10-го класів. Учнівський та педагогічний колектив навчального закладу допоміг волонтерам завершити черговий проект – придбати чотири медичні рюкзаки для медиків-буковинців, які днями вирушають на передову.

«Нам дуже приємно, що ми можемо долучитися до допомоги український армії. Чи здаємо гроші, чи приносимо продукти харчування, чи плетемо маскувальні сітки – усе з думками про бійців. Ми прагнемо, щоб вони повернулися додому, до своїх родин живими та здоровими», — зазначив учень 10 класу Ярослав.