Студенти передали багато одягу для військових та переселенців

27 вересня відбулася прес-конференція Координаційного центру з надання матеріально-технічної допомоги військовим, які беруть участь в АТО. Голова громадської організації
«Буковинська громада» Володимир Дорош подякував всім небайдужим, які продовжують підтримувати воїнів, що захищають мир на Сході України.
Так, волонтер повідомив, що завдяки відвідувачам торгової мережі «Ліга-прім» із благодійних скриньок у декількох магазинах було зібрано 1048.10 грн. «Окрім того, у сервісному центрі «Red pill», кафе «Екватор-плюс», магазині техніки «Німфа» та продуктовому магазині «Конвалія»
у місті Кіцмань буковинці надали допомогу військовим на суму 1336.55 грн. Також дякуємо депутатам Чернівецької обласної ради 7-го скликання, адже під час сесії було зібрано 1302 грн. На наступних прес-конференціях ми повідомимо про те, на які потреби військових були втрачені кошти», — зазначив Володимир Дорош.
Також на минулому тижні учнівський та педагогічний колектив ДВНЗ «Чернівецький політехнічний коледж» в черговий раз передав волонтерам маскувальну сітку та велику кількість одягу для військових та внутрішньо переміщених осіб. У свою чергу благодійник із міста Новодністровськ надав відрізки з тканини для виготовлення маскувальних сіток, які були передані у навчальний заклад.
За допомогою програми для волонтерів від фірми-перевізника «Нова пошта» на минулому тижні у військовий госпіталь міста Києва було відправлено медичні розхідні матеріали загальною вагою 816 кг.
Волонтери повідомили, що на разі найбільшими потребами на Сході залишаються засоби для обігріву, будівельні матеріали, теплі речі, тому закликали буковинців долучатися до волонтерських акцій та підтримувати українську армію.